Kookavonden bij Marquisa

Gezellig kokkerellen in een keuken in een huiselijke sfeer.
Met z'n allen werken aan de bereiding van een diner.

Programma

Fijn Oosters

Heel veel oosterse producten hebben een weg naar de westerse keuken gevonden. Met de westerse kooktechnieken en wijze van presenteren komen dan bijzondere gerechten tot stand: een creatie van zeer verrassende menu's.

Thais tafelen

De Thaise keuken is een pikante en verleidelijke keuken, maar het hoeft niet altijd pittig te zijn; deze keuken heeft zoveel smaken: citroengras, koriander, basilicum, limoen. Een ware ontdekkingstocht.

Van dim sum tot sushi

Stel een maaltijd samen van heerlijke, aparte hapjes uit de Chinese en Japanse keuken. Hapjes die de tong strelen en een lust zijn voor het oog.

Singapore

Singapore is een melting pot van culturen en verschillende Aziatische keukens. Wie kennis heeft gemaakt met het oosten herkent hier o.a. de Chinese, Maleise en Indiase keuken.

Tapas

Niet alleen olijven, amandelen en chorizo: er zijn zoveel soorten tapa's dat je met gemak een maaltijd kunt samenstellen van allerlei koude en warme hapjes en salades.

Caribische creaties

Deze keuken vindt zijn origine in verschillende indianenvolken, waarbij de Europese keuken (Spaans, Portugees, Frans, Engels) zijn steentje heeft bijgedragen. Duidelijk herkenbaar is ook de invloed van arbeiders uit China en India en slaven uit Afrika.

De gordel van smaragd

Een rijk land met zoveel smaken; je maakt kennis met niet bekende, maar daarom toch heerlijke gerechten o.a. uit de javaanse, de sumatraanse en balinese keuken.


Je kunt je individueel voor een avond inschrijven (de kookavond start met minimaal 8 personen), maar ook zelf een groep van maximaal 10 personen samenstellen; als de bovengenoemde datum niet schikt, dan kun je in overleg met ons zelf een datum bepalen.

Heb je zelf als groep een voorstel of thema? Ook dat is mogelijk.

Aanvangstijd (tenzij anders afgesproken) 18.30 uur.

Telefonisch reserveren: 0318-513586.
Wij zijn bereikbaar op maandag en woensdag vanaf 15.00 uur en
dinsdag, donderdag, vrijdag t/m zondag vanaf 8.30 uur

 


Home | Marquisa | Mogelijkheden | Keuken
Prijzen | Fotogalerie | In het nieuws | Reacties | Contact