In het nieuws

Veenendaalse Krant

Marquisa, voor culinaire verrassingen met een exotisch tintje. Op de P.H. van Rijnstraat 30 te Veenendaal is sinds enige tijd cateringbedrijf Marquisa gevestigd. Wanneer u verwacht dat u daar voor de verzorging van een gewone lunch of buffet terecht kunt, heeft u het mis. Marquisa is een cateringbedrijf dat is gespecialiseerd in de Oosterse keuken. Milly van Genderen, de vrouw achter Marquisa baseert haar kookkunst op de traditionele Indonesische keuken. Zij heeft de kookkunst van huis uit meegekregen. Naast de Indonesische keuken biedt Marquisa Catering haar klanten een breed scala van gerechten uit landen zoals: Thailand, Maleisië, Vietnam, Japan, India en China.

Milly van Genderen kwam op het idee een catering bedrijf te starten nadat zij enige tijd cursussen had gegeven in de Oosterse keuken. Bovendien hielp zij regelmatig kennissen, die een cateringbedrijf hadden met het verzorgen van de maaltijden. Toen deze mensen naar Frankrijk vertrokken en ook de cursussen wegvielen bleef Milly niet bij de pakken neerzitten en besloot haar eigen cateringbedrijf op te richten. Vanaf september 1994 is zij voorzichtig begonnen met wat zij zegt haar hobby. De klanten die zij tot nu toe heeft gehad zijn uitermate tevreden en zeer onder de indruk van de uitstekend verzorgde catering. Milly, die nu 33 jaar in Nederland woont, heeft de kookkunst van de echte Oosterse keuken zoveel mogelijk weten te behouden. Regelmatig reist zij ook naar een Aziatisch land en doet dan vaak veel goede ideeën op voor haar catering. Zij blijft zichzelf constant verbeteren en is voortdurend op zoek naar nieuwe gerechten, die zij haar klanten kan bieden.

Diversiteit
Het is onmogelijk de grote diversiteit van de verschillende keukens in een paar woorden weer te geven. Marquisa kent een eigen stijl, die zich uit in verrukkelijke, exclusieve gerechten die met zorg, liefde en vooral veel verse ingrediënten zijn bereid. De stijl van Marquisa Catering is een exclusieve stijl waarbij zowel de kleur als de smaak van de verschillende ingrediënten op een perfecte en bijzondere manier zijn afgestemd. Talloze Aziatische smaken worden gebruikt, zonder dat er één teveel overheerst. De Oosterse keuken is er een waarbij regelmatig pittige ingrediënten worden gebruikt. Voor de één hoort het er gewoon bij, terwijl de ander het zonde vindt. Bij Marquisa kunt u zelf de pittigheid van uw gerecht bepalen. De keuze bij deze catering is bijzonder groot. Zowel in borrelhapjes, als in de gerechten kan de klant een keuze maken uit een breed scala aan verschillende gerechten. De gerechten worden op uiterst decoratieve wijze bij u bezorgd.

Marquisa zorgt eveneens voor de opmaak van uw buffet. Tegen een zacht prijsje kan men zelfs serviesgoed, bestek, glaswerk, rechauds, chaving-dishes, enzovoort huren. Ook kan het buffet, indien u dat wenst, van het begin tot het eind door Marquisa worden begeleid. Zelfs de afwas kunt u laten verzorgen. Marquisa biedt bovendien nog de mogelijk van "het restaurant bij u thuis," een 4 of 5-gangen diner voor twee personen of meer.

 

Rijnpost

Oosterse keuken nieuwe stijl !!!
Marquisa Catering

Voor wie graag in eigen huis een aantal gasten ontvangt, kan het inroepen van een cateringbedrijf een uitkomst zijn. Als gastheer of gastvrouw bent u tenslotte meer ontspannen wanneer het culinaire gedeelte in professionele handen is. Voor u is het van belang dat u uw gasten aangenaam verrast. Marquisa kan in dit opzicht heel veel voor u betekenen, zeker als het gaat om de Oosterse keuken nieuwe stijl. Het gaat om gerechten in een moderne, lichte stijl en waarbij sprake is van een harmonie van kleuren en geuren van talloze Aziatische smaken.

Oosterse gerechten
Een scala aan gerechten vindt zijn oorsprong in landen zoals Thailand, Maleisië, Vietnam, Japan, India, China, Indonesië: basilicum kip, pikante vis in bananenblad, geroosterde eend met een salade en limoendressing, garnalen-ananascurry. De gerechten zijn met zorg bereid en er worden altijd verse ingrediënten gebruikt. De mate waarin u pittigheid gedoseerd wilt hebben kan vooraf worden besproken. Een buffet of diner, met diverse hapjes bij de borrel, alles wordt vakkundig op uw wensen afgestemd en zal zeker door uw gasten enthousiast worden begroet.

Decoratief geserveerd
De gerechten worden op decoratieve wijze op schalen bij u bezorgd. Marquisa zorgt eveneens voor de opmaak van uw buffet. Er kan gezorgd worden voor glaswerk, bestek en serviesgoed. Een buffet kan van begin tot het eind worden begeleid. En wilt u zich het helemaal gemakkelijk maken dan kan zelfs de afwas voor u worden gedaan.

Marquisa: voor een geheel verzorgd diner of buffet bij u thuis, zowel voor particulieren als bedrijven.


Home | Marquisa | Mogelijkheden | Keuken
Prijzen | Fotogalerie | In het nieuws | Reacties | Contact